Agenda

Zaterdagavond 16 november 2019

Zaterdagavond 16 november gaat het weer een feest worden. ReMix geeft een eigen concert in het kerkje van West Graftdijk. Het concert staat voor een deel in het teken van de Nederlandstalige muziek. Muziek uit de Nederpop en Nederlandstalige nummers van nu. Liedjes van The Scene, Van Dik Hout maar ook van Waylon, Nielson en Claudia de Breij. Uiteraard zingen wij ook Engelstalige popmuziek. Prachtige ballads en swingende liedjes van bijvoorbeeld Caro Emerald en Pink. Natuurlijk zijn ook onze solisten weer druk in de weer om mooie liedjes in te studeren zodat het concert weer veel afwisseling bevat.

 

Vrijdag 6 december 2019

Vrijdag 6 december mogen wij optreden op Breidablick. Een woon en werk gemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit zijn ontzettende leuke optredens om te doen. Een dankbaar publiek, die graag even meezingt op het podium en waar plezier voorop staat. Voor ons is dit de 4e keer dat we hier optreden. Wij zijn blij om de cliënten weer te zien en hopen dat de dansvloer snel gevuld is.

Maandag 16 december

Wij treden op in het Noord West Ziekenhuis in Alkmaar. Dit vinden wij echt erg leuk om te doen. Vanaf 19:00 uur gaan we alle afdelingen af. Piano rijdt mee de gang door, de lift in en zo hopen wij alle patiënten wat afleiding en vermaak te kunnen bieden met mooie kerstliedjes en andere mooi songs.

Zondag 19 april 2020

We gaan naar Julianadorp. Hier is de Springfair met 10.000 bezoekers. Aardig podium dus voor 14 vrouwen 🙂 Wij zullen tussen 11:00 en 17:00 uur meerdere keren optreden.

Zondag 22 maart 2020: Het ReMix korenfestival 8e editie

Zondag 22 maart 2020 houden wij voor de 8e maal het ReMix korenfestival. Een festival wat altijd druk bezocht is en koren zich van overal vandaan aanmelden. Een dag vol muziek in allerlei stijlen.

Meedoen aan het festival geeft je de gelegenheid om andere koren te zien optreden en ervaringen uit te wisselen. Tevens geeft het natuurlijk de kans om je eigen repertoire aan een enthousiast publiek te laten horen. Twintig koren krijgen de gelegenheid om 20 minuten op te treden. Wij zorgen voor een theaterzaal met een prachtig podium in lagen, een piano, licht en geluid en een afwisselend programma.

Zondag 10 mei 2020 

De Beemster Marathon. Ieder jaar op Moederdag is het in de Beemster een drukte van belang. De marathon met overal een overheerlijke stop met een hapje of drankje. Wij staan al jaren bij de fruitteler in Oosthuizen. Een vaste plek en inmiddels met vaste deelnemers die ons altijd met een feestje onthalen als ze binnen rennen of fietsen. Wij hebben er al weer zin in!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA