Agenda

ReMix Optredens:

Het ReMix Korenfestival:  6 november 2022

Het festival kan eindelijk weer plaatsvinden. Wat hebben wij iedereen gemist! De hele dag treden er verschillende koren op. Ieder koor zingt 20 minuten en dan is er een snelle wisseling op het podium en start het volgende koor.
Veel popkoren bezoeken het festival, maar ook koren met een andere muziekstijl. Meezingkoren, Ierse folkmuziek, gospelkoren, rock koren, theater koren en close harmonie. Dit is ook de opzet van ReMix. Verschillende stijlen zodat er voor iedere smaak iets in huis is. De muzikale begeleiding verschilt per koor.
Het ene koor zingt zonder muziek, de ander met een bandopname, maar de meeste koren worden begeleid door een pianist of andere muzikanten.
Het festival wordt gehouden in Hotel De Rijper Eilanden in De Rijp. Entree bedraagt 3,00 euro voor de hele dag.

Midwinterfeest De Rijp; zondag 11 december 2022

Een bijzonder uitstapje in het pittoreske en monumentale centrum van De Rijp, dat voor de gelegenheid prachtig in Kerstsfeer is gebracht.

In het decor van dit bijzondere Midwinterfeest loop je door de smalle straatjes en aanschouw je spannende en ontroerende tafereeltjes van het dorp rond het jaartal 1900. Hier beleef je volop hoe het toen was. Geniet van de prachtige nostalgische kleding, luister naar de Christmas Carols.  Overal in het dorp zijn optredens te zien, muzikaal, kinderoptredens, toneel en natuurlijk ReMix. Zodra bekend is waar we zingen. Laten we het weten! Komt dat zien, proeven en beleven!

Wij treden zondag 11 december op in het Doopsgezinde kerkje tussen 16.00 en 17.30 uur. We verzorgen twee optredens van een half uur.

Breidablick Middenbeemster: Vrijdag 16 december 2022

Breidablick is een woon- en werkgemeenschap in Middenbeemster voor mensen met een verstandelijke beperking, waaronder mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Er wordt ook verpleeghuiszorg geboden, evenals begeleiding aan jongvolwassenen die zelfstandig wonen. De instelling biedt ook plaatsen voor dagbesteding en stageplaatsen voor deelnemers van ZMLK-scholen. Breidablick maakt deel uit van de Raphaëlstichting.

Wij hebben de eer om daar al een aantal jaren rond de kerst te mogen optreden. Eerlijk is eerlijk.. dit is echt een van de leukste en vooral gezelligste optredens die je maar kunt bedenken. Een dankbaarder en enthousiaster publiek kan niemand zich wensen. Wij kijken er dan ook echt naar uit.

De Beemster Marathon: Zondag 14 mei 2023

Deze marathon is een als vanouds een bijzonder geval. Geen prestaties, geen stress, vooral samen sportief smullen, is nog steeds het motto. Zij verzorgen samen met heel veel vrijwilligers onderweg voor muziek en heerlijke hapjes en drankjes! De knuffelzone en de versierde straten zijn inmiddels op onze marathon dag niet meer weg te denken! Knallende muziek en een jubelende speaker bij de finish ook niet! ReMix staat altijd bij de fruitteler van Oosthuizen te zingen.

ReMix concert: Zaterdag 4 november 2023

Zaterdagavond 4 november 2023 zal ReMix in het kerkje van West Graftdijk weer een eigen concert geven. Natuurlijk met nieuwe muziek, met onze geweldige vaste sprekers en een aantal solisten. We zingen altijd 3 of 4 stemmig. In de pauze is er tijd voor drankje en na het concert hopen wij met u nog een gezellige avond te hebben met een drankje erbij.

ReMix Korenfestival 2024: zondag 17 maart 2024