Agenda

 

 

 

 

foto paradiso

 

 

Vrijdag 7 december

Vrijdag 7 december mogen wij optreden op Breidablick. Een woon en werk gemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit zijn ontzettende leuke optredens om te doen. Een dankbaar publiek, die graag even meezingt op het podium en waar plezier voorop staat.

Zondag 9 december

Zondag 9 december verzorgen wij een optreden in Schermerhorn in De Horn. Het concert heet “op weg naar Kerstmis met ReMix”. We zingen allerlei mooie liedjes uit ons repertoire. Mooie ballads, swingende gospels en swingende pop en natuurlijk prachtige kerstnummers.

Zondag 16 december

Het decor van het Midwinterfeest is het altijd pittoreske en monumentale centrum van De Rijp, dat voor de gelegenheid prachtig in kerstsfeer is gebracht en waar u in de smalle straatjes hartversterkertjes, proeverijtjes en spannende en ontroerende tafereeltjes kunt aanschouwen. Het hart van De Rijp heeft door alle aankleding en sfeer het aanzien van een dorp rond 1900. Niet in de laatste plaats door de prachtige nostalgische kleding waarin steeds meer bewoners en bezoekers van het Midwinterfeest zich hullen. Komt dat zien, proeven en beleven!

Voor ons is het een ontzettend leuk evenement om rond te struinen, aan te schuiven maar vooral om op te treden. Op zondag zullen wij meerdere keren optreden voor u. Voorlopige tijden:

Doopsgezinde kerk: 12:15-12:45 uur

Grote kerk: 13:45 -14:15 uur

Bonifatius Kerk: 15:45 – 16:15 uur

 

Zondag 17 maart 2019: Het ReMix korenfestival 7e editie

Zondag 17 maart 2019 houden wij voor de 7e maal het ReMix korenfestival. Een festival wat altijd druk bezocht is en koren zich van overal vandaan aanmelden. Een dag vol muziek in allerlei stijlen.

Meedoen aan het festival geeft je de gelegenheid om andere koren te zien optreden en ervaringen uit te wisselen. Tevens geeft het natuurlijk de kans om je eigen repertoire aan een enthousiast publiek te laten horen. Twintig koren krijgen de gelegenheid om 20 minuten op te treden. Wij zorgen voor een theaterzaal met een prachtig podium in lagen, een piano, licht en geluid en een afwisselend programma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA